Dreta
1

Novetat 2014: APP Low Cost

Solucions tecnològiques per a les administracions

2
3

OhCat! És una plataforma digital catalana dissenyada per oferir solucions integrals i personalitzades a les administracions locals amb productes o serveis d’avantguarda en el món de les noves tecnologies.

Una eina low cost pensada per facilitar processos de comunicació i economitzar en l’edició de materials gràfics per al visitant. Un sol clic t’obre les portes a la descoberta, amb idiomes, amb continguts interactius, amb vincles als principals serveis comercials, editable i personalitzable.

 

Oh Cat! Ofereix actualment 3 productes personalitzats:

- APP - Camins i itineraris: Una topoguia interactiva amb el GPS des del mobil amb tota la informació que puguis necessitar tan abans de sortir com un cop en ruta...

- APP – Pobles amb encant: Una guia turística interactiva, amb idiomes i gratuita al teu mòbil. Oblida't dels fulletons a 4 tintes! 

- APP – Camins del cor: Un recull d’itineraris locals amb opcions interactives.

PDF Pobles amb encant 2015 PDF itineraris i camins 2015 PDF Camins del cor 2015

Un producte versàtil i de baix cost, amb una imatge moderna i de funcionament intuïtiu, que creix en prestacions a mesura que el mercat ofereix novetats. Apte per a la major part d’smartphones del mercat.

La comunicació digital és un fenomen de masses que actualment no tan sols ens obre les portes a un món nou de possibilitats inimaginables sinó que canvia la manera de relacionar-nos entres les persones, els espais i els continguts.

 Oh Cat! Neix del partenariat entre dues empreses amb més de 20 anys d’experiència en el mon de les TIC i els serveis d’oci a les administracions.

Més informació a: info@anigami.cat o al 93 744 72 95

 

 4
5

Google Maps