Esquerra
Dreta

Instal.lació i gestió de pistes de gel

dinamització comercial

2
3

Amb una experiència de prop de 10 anys montant pistes de gel natural, Anigami t'ofereix una manera eficient de proporcionar una experiència innovadora i atractiva al public general. Una manera de dinamitzar comercialment un espai concret, una eina de concentració de persones entorn de l'esport i l'oci.

Anigami t'ofereix les pistes de gel més innovadores, adaptables i eficients del mercat, utilitzant glicol ecològic i tecnologies per minimitzar l'impacte ambiental. 

T'oferim les pistes de gel més modernes del mercat claus en mà, des de la instal.lació fins al desmuntatge passant per la promoció, la gestió, la dinamització... 

També t'oferim elements de suport i gestió entorn de les pistes de gel, com ara manteniment i neteja de la instal.lació, lloguer d'equips de patinatge, monitors especialitzats, festes d'inauguració i/o cloenda, il.luminació i sonorització, gestió de reserves on-line, campanyes de dinamització amb els comerços locals, promoció a les escoles, clubs esportius, empreses, etc.

T'oferim també complements dinàmics com tubogans de gel, escalada en gel, cursos de construcció d'iglús, concursos d'escultura en gel, ludoteca i parc infantil amb vigilància, cursos de patinatge, discomòbil...

Posa't en contacte amb nosaltres i un especialista estudiarà l'espai i les necessitats locals per dissenyar un producte a mida, segons les perspectives i caracteristiques del lloc, amb tots els serveis necessaris per rendibilitzar i aprofitar la inversió.

Pistes de gel i complements dinamitzadors per a la promoció local integral amb 10 anys d'experiència.

Truca al 93 744 72 95 o bé envia un mail a info@anigami.cat i en posem a treballar en el teu projecte.4
5

6
7

8Google Maps