Esquerra

DREAMS

Un projecte pel sector sociosanitari


Projecte dreams

Dreams és un projecte codirigit per La Fura dels Baus, ISDEC Soluciones Globales i Anigami Experiències gestat el 2013, dirigit a persones amb discapacitats divereses i els seus cuidadors on es treballa entorn d'un repte emocional mitjançant una performance artística a 50 metres del terra.

La Red Humana de La Fura dels Baus amb Anigami Experiències ha recorregut ja els cinc continents i és un element amb una força emocional i social capaç de moure peces interiors tant del públic com dels artistes participants.

Podeu veure un vídeo promocional aquí: DREAMS al Youtube

 

DREAMS és un projecte que es defineix a la mida i característiques dels participants, s'estudia la metodologia més adecuada en cada càs i s'estableix un calendari que pot anar des d'un dia de treball a varies setmanes de preparació prèvia.

El repte té continguts artístics que treballen l'aspecte psicomotor dels participants tot practicant coreografies en grup amb el coreògraf de La Fura. Un dels aspectes més importants però és el treball en alçada, on la majoria dels participants entraran en un mon nou plè de sensacions i emocions que els conduïran a una percepció nova d'ells mateixos...

DREAMS ha estat testat ja amb colectius amb discapacitats intelectuals i ha esdevingut un referent al sector, innovant amb metodologies modernes i continguts sorprenents que han donat eines als professionals sociosanitaris reforçant vincles emocionals permanents entre els cuidadors i els seus usuaris.

Si creus que DREAMS pot ajudar a enfortir el teu colectiu o el teu projecte, contacta'ns i estudiarem el càs sense compromís.

Pots trucar al 93 744 72 95 o bé enviar un mail a info@anigami.cat4
1

3
2
Google Maps