Subi.

Enginyer. Enamorat de les profunditats de la terra, ha explorat alguns dels avencs més grans del país a kilòmetres de profunditat...  Expert barranquista, escalador, espeleòleg i jumper, actualment li brillen els ulls amb el seu parapent. Col.laborador eventual d'Anigami.

Dani.

Un dels homes forts d'Anigami. Col.labora en tasques d'equipament forestal i recuperació de camins eventualment. És un enamorat dels boscos i les muntanyes, i un expert practicant de l'esquí de muntanya, la bicicleta de llarga distància i l'alpinisme en general.

Núria.

Experta en conducció 4x4, guillera, li brillen els ulls tansols parlar del desert i d'Àfrica. Viatgera i aventurera per vocació, col.labora eventualment amb Anigami en tasques de guiatge en rutes 4x4, quads...

Perona.

Un dels homes forts d'Anigami. Especialista en restauració de contruccions antigues és un alpinista expert i gran coneixador de la cultura catalana. Realitza tasques de suport i assessorament en treballs tècnics i de risc a Anigami. També expert Home de Foc en la realització d'inipis

 Sònia.

A la Sònia li apassiona l'adrenalina, l'aigua, l'alçada i tot allò que la faci sentir, especialment saltar al buid... Eventualment col.labora realitzant tasques d'especialista i doblatge en rodatges de cinema i publicitat.

Jambo.

En Joan és mestre de ioga i surfer de vocació, un home fort de braços i de principis, ideal per tenir al costat en tasques dures i de responsabilitat. Actualment viu davant del mar a l'illa de La Gomera. Col.laborador eventual d'Anigami.

Gerard.

Lent viatger i practicant de tota mena d'activitats a la natura, és un enamorat de la cultura i la natulalesa de la seva terra, el Collsacabra. Actualment realitza tasques de gestió i de guiatge. És un dels fundadors d'Anigami. Facebook de Gerard

Albert.

Escalador i alpinista, l'Albert col·labora eventualment com tècnic de seguretat en situacions exigents i complicades. Expert mecànic i soldador en alçada.Pep Maria.

Enginyer industrial i de telecomunicacions, en Pep és responsable tècnic de seguretat i electromecànica en espectacles i muntages arreu del món. No hi ha res que no pugui arreglar. Un home imprescindible en les situacions complicades on els altres ja han tirat la tuvaïola... En Pep al Facebook

 

Eudald.

Gran escalador i alpinista de 8.000's, l'Eudalt és herbolari i dietista de professió, també és estudiós i amant de tot allò que no es deixa veure a simple vista, però el que l'Eudalt aporta a Anigami, no tansols és assessorament humà en moments clau, sinó que forma part de l'arrel primària del projecte com a inspirador i mestre.

Toni.

Alpinista, muntanyenc, barranquista i esquiador, entre altres disciplines, en Toni té el cor robat pels cavalls i les antiguitats. Li brillen els ulls tansols descobrir un nou repte i abans que el compte enrera arribi a zero ell ja ha saltat. Actualment col.labora amb Anigami esporàdicament en muntatges internacionals i com a guia de 4x4 al Collsacabra.

Toni Tauste.

Submarinista, esquiador, escalador, espeleòleg, kayakista, barranquista, navegant, alpinista, genet i un llarg etcètera, en Toni és un home pluridisciplinar a la natura i a casa, on també és un gran cuiner. Actualment desenvolupa tasques d'assessorament comercial a Anigami i colabora eventualment en tasques de guia.Karolien.

Sudafricana afincada al Collsacabra, la Karolien porta el ritme i la música negra a la sang. Cantant i corista professional col·labora en diverses formacions musicals i dirigeix cors de gospell. Col·labora eventualment amb Anigami en projectes de creació musical i en tallers de ritme i música amb empreses.

Xevi.

Terapeuta manual de professió, especialista en tractament de teixits tous i en diagnòstic, les seves mans mantenen l'equip d'Anigami en forma després de la feina dura. Amant de la música i la naturalesa de les coses, en Xevi col·labora eventualment com a mestre de cursos d'autoconeixament corporal i tècniques d'automassatge.

Marc Vilaplana.

Escalador de grans parets, grans espais i paisos llunyans, quant no està de viatge o penjat per algun lloc en Marc col·labora amb Anigami esporàdicament en tasques tècniques d'equipament de vies, treballs verticals o tècnic de seguratat en rodatges d'alçada.

Mia.

Tècnic de seguretat en alçada i electromecànica d'emergència, rigger en espectacles arreu del mon i especialista en conducció 4x4 i desert, en Mia és l'home que qualsevol voldria tenir al seu costat en les situacions més complicades. Creix davant de repte com ho fa una tempesta de sorra al sahara en plè estiu. Forma part de l'equip habitual d'Anigami.Santa.

Barranquista, espeleòleg, esquiador, ciclista, escalador i alpinista, en Santa acaba de coronar un 7.500 a Xina i de portar al món un fill. Coordina l'Area de muntatges d'Anigami i gestiona numerosos projectes dins l'empresa. Actualment forma part de l'equip tècnic d'Anigami.

Javi.

Home de solucions ingenioses s'adapta a les dificultats com el riu al mar: s'hi obre pas. Bosquetà i recorredor de camins inhòspits, l'esperit d'aventura l'ha portat de les alzines al desert i la selva negra... Expert en conducció 4x4 i coneixador del Collsacabra col.labora eventualment en preparació de rutes i road books.

Maria.

La Maria és en realitat Anigami, ella gestiona el batec, el cor de l'empresa. No se li escapa res i ho te tot controlat. Minuciosa i detallista és l'ànima i la veu de l'empresa. La Maria posa ordre sense paraules al caos. Actualment gestiona l'entrada i la sortida de dades, de calés i de persones com a cap d'Administració.

Loreva.

Després de recórrer milers i milers de quilòmetres d'un camí que mai acaba, de recórre estepes i ports de muntanya, mercats i cuines d'arreu, boscos, selves i platges de mars llunyans, en Lorenzo (des d'Itàlia) i l'Eva (Collsacabra), i el recent Uriel, aporten l'essència i l'amor a la rectoria de Sant Joan de Fàbregues.

 Moha.

Enginyer industrial i gran dinamitzador social, és amant de la música la festa i la cultura catalana, actualment milita en nombrosos colectius organitzant i produïnt esdeveniments. Marroquí d'orígen i afincat a Osona, aporta criteri i valor multicultural a Anigami col·laborant en programes de dinamització, integració, casals d'estiu, comiats etc. 

 

kiko.

Jardiner de vocació i gran amant de la floresta, és l'home de l'etern somriure, el que mai diu que no i sempre està a punt pel que calgui. Aporta les seves idees i la seva fortalesa a Anigami eventualment, en muntatges tècnics i de seguretat arreu de Catalunya. 

Enric Dosta.

Campió d'Europa de wakeskate el 2008 i d'Espanya el 2009, s'ha consolidat com uns dels millors raiders i entrenadors de l'escena actual. Actualment col.labora amb Anigami com a expert en classes d'esquí i wakeboard particulars al pantà de Sau.

Marta.

Escaladora, alpinista i gimnasta de l'elasticitat, la Marta, mare i mestra, col.labora eventualment en coordinació de programes educatius i d'aventura i assessora els equips d'Anigami en l'elaboració de projectes d'integració i dinamització social.Ramon Julián.

Vàries vegades campió del món d'escalada esportiva i de dificultat i en més de 40 ocasions finalista en competicions internacionals d'alt nivell, en Ramonet que acaricia el 9ª+, realitza presentacions, cursos i col·laboracions eventuals i en events relacionats amb l'escalada esportiva d'alt rendiment. 

Pep.

Escalador, alpinista i creatiu per naturalesa és home d'idees clares i somnis impossibles... Brilla en la dificultat i el repte com les estrelles en la nit més fosca: quant tots tiren la tovallola, ell la recull i simplement continua.  Un dels fundadors d'Anigami, actualment produeix esdeveniments arreu del mon. Ell és la silueta al logo... fa 20 anys... 

Anigami Aventura.
Anigami Aventura.
Google Maps