25 de Març de 2013

Temporada 2013

Aquesta temporada 2013 obrim les portes del centre d'oci amb energies renovades i noves activitats per a les famílies i grups.

Per a les FAMILIES tenim un nou sistema d'activitats, amb blocs, on podràs contractar activitats i serveis per a grups a un preu molt més econòmic: tirolina gegant, jocs d'habilitat, circuit aeroforestal, tir amb arc, parc infantil...

Per a les trobades d'AMICS i COMIATS de solter o soltera, t'oferim la nova Gimcana Humor Amarillo (aquest any amb 10 proves molt bojes!!!), també la Gimcana d'Ingeni i Astúcia (amb nous jocs i proves), la Gimcana d'Habilitat i la Gimcana d'Aventura pels més animals... També us recomanem el Paintball que t'ofereix nous camps més grans i més boles a un preu més reduït.

Novetat: Ara pots organitzar el teu CASAMENT a Les Comes des de 20 € per persona !! (incloent cerimònia i un bon àpat). També tenim un altre format que inclou activitats per a tota la família, aleshores sols et sortirà per 25 €!!! 

Per a les trobades INFANTILS, t'oferim un nou servei de Parc Infantil amb jocs, llits elàstics i castells inflables a un preu mooolt econòmic.

El nou servei d' ÀPATS PER COLLES també ens ofereix nous plats i nous menús a preus molt assequibles, podent organitzar una bona trobada gastronòmica amb un menú barbacoa complert per 12,50 €.

Els PARTICULARS també descobriran un nou món d'activitats renovades, el Circuit Aeroforestal amb una nova tirolina molt ràpida. També noves dianes i arcs més professionals al Circuit de Tir amb arc en 3 dimensions (amb dianes i animals de goma a mida real!!). També el Circuit d'Orientació  té novetats, aquest any t'oferim un circuit professional per adults i un de més fàcil per la canalla... Tots els circuits del centre els pots contractar el mateix dia i et surten per 15 € els adults i 11 € pels menors de 12 anys.

Aquestes són les novetats 2013 al Centre d'Oci d'Anigami, per tu, per nosaltres i perquè el món està canviant, i nosaltres provarem de contribuïr a fes-lo millor.

 

per a més info o detalls, consulteu el web de Les Comes

 


http://www.anigami.cat/experiencies/les_comes/l_ca

PDF Activitats per grups a les Comes
Activitats per grups a les Comes PDF Menús temporada 2013
Menús temporada 2013
circuit de tir amb arc
Google Maps