17 de Març de 2012

Les Comes - Centre d'Oci i Aventura

Al nou centre d’oci i aventura d’Anigami, a la masia Les Comes de l’Esquirol, hi descobrireu una nova fórmula pel temps lliure, al mig del bosc. Pensat per a tots els públics i totes les edats, en diferents espais independents completament equipats, l’oferta de serveis va des d’un parc infantil on jugar la mainada a partir de 2 anys, unes completes instal·lacions per al paintball amb dutxes i vestuaris, tirolines, circuit aeroforestal, etc. per als joves i adolescents, bar-terrassa-wifi a la fresca on fer el got o sopar a l’estiu amb programació de concerts i projeccions gratuïtes, sales polivalents on fer conferències, cursos i presentacions, fins a espais oberts o tancats privatitzables a mida per celebrar aniversaris, comiats i festes privades.

No us perdeu la nostra especialitat, gimcanes especials per colles i comiats de solter, i aquest any hem estrenat la nova Gimcana Humor Amarillo, tot un èxit...

A les Comes, hi trobareu el vostre moment, el vostre espai i una nova opció d’oci alternatiu a Osona, amb l’entrada gratuïta.

 

Horaris:

  • Oficines Centrals d’Anigami: de 9h a 13h i de 15 h a 19h – Feiners. Agost tancat. (Contacta)
  • Centre d’Informació del Collsacabra:  de 10h a 14h i de 16h a 20h  – Festius.
  • Agrobotiga i llibreria especialitzada del Collsacabra: l’horari del Centre d’Informació.
  • Bar-terrassa-wifi: de 10h a 23h Festius  +  20h a 24h divendres de bon temps.

 tot un mon per la canalla parc infantil circuit de tirolines concerts en directe àpats per colles
Google Maps