15 de Agost de 2010

Laura Padrisa i Irene Matarrodona us conviden a presenciar Biàleg, del 3 al 26 de setembre a la Sala Oxigen

 

Laura Padrisa i Irene Matarrodona son dues dissenyadores gràfiques que van cursar els estudis a l'Escola d'Art de Vic on es van conèixer. 

La trajectòria en comú no és nova i es deu a que parteixen d'unes inquietuts artístiques comunes (Biàleg).

"En ocasions les nostres avinences son un estímul que ens enriqueix i que suma les visions personals, es retroalimenta, s'afavoreix... és el cas d'Abanibi".

Abanibi és un dels projectes en comú d'aquestes dues artistes. Consisteix en la customització d'objectes de qualsevol tipus, nous o reciclats, mobles o teixits. "No posem condicions als suports sobre els que treballem, no pretenem fer sèries ni produïr, ens interessa l'objecte únic, l'objecte "estimat". Preferim els encàrrecs personals, en aquests casos la nostra feina seria la tipografia escollida i el text, la informació, ens la proporciona el propietari amb la seva vivència, el seu vincle amb l'objecte."

El terreny on es mouen aquestes dues artistes és extens, va de la fotografia a la il·lustració, del disseny a la pintura, i l'afany per l'experimentació crea confluències i diferències que es viuen amb naturalitat.

Biàleg és un nou projecte en comú on volen deixar patents les inquietuts que les diferencien "Dins un mateix llenguatge cadascuna té una veu i un to, Biàleg és una conversa entre nosaltres". 

L'exposició compta amb quadres de petit format que busquen la reflexió, Biàleg convida a gaudir d'una exposició actual, terrenal.

visita gratuïta, exemplars a la venda


espai web d'Irene Matarrodona
projecte Abanibi

ai mm akk lau cs
Google Maps