06 de Abril de 2012

Aquesta primavera celebrem 20 anys!

Aquesta primavera Anigami celebra 20 anys des de la seva fundació, i per a memorar aquesta data organitzarem amb l'ajuda dels nostres colaboradors una gran festa de trobada el dia 5 de maig a Les Comes, entrada gratuïta.

La Fura dels Baus obrirà la trobada a les 20h amb la realització del seu espectacle macro La Red Humana, on hi participaran 50 persones integrants de l'equip d'Anigami.

Seguidament a l'escenari del recinte Natxo Tarrés & the Wireless ens oferiran un concert amb el seu darrer treball tribut al conegut Bob Marley. Després del concert i des de menorca, Dj Viva Tirado ens oferirà una atmosfera musical per moure la cuixa i la cadera a la fresca.

Durant tota la nit s'oferirà també el servei de bar i braseria.

L'endemà 6 de maig, i en homenatge cel.lebració al Collsacabra, ens trobarem a les 10h a l'ermita de Sant Joan de Fàbregues a Rupit, on gaudirem d'una caminada musical acompanyats pels músics Joel Olivé i Joan Miró, musicoterapeutes, que ens guiaran quietament a través d'un màgic alzinar frondós fins a un mirador dels cingles, des d'on s'alvira el mar, i allà oferirem un concert meditació d'agraïment a la generosa terra del Collsacabra que ens acull.

Els que ho desitgeu podreu quedar-vos a dinar a l'ermita. (seria bo reservar-ho abans al info@anigami.cat)

Aquests actes de celebració són per compartir i per agraïr així que seràn totalment gratuïts i oberts a tothom que ho senti.

Ajudan's a difondre-ho

 

 PDF Cartell per imprimir, ajunda'ns a difondre'l
Cartell per imprimir, ajunda'ns a difondre'l
Cartell de la FESTA
Google Maps