02 de Juny de 2016

Anigami Experiències porta 25 anys apostant per la innovació i la creativitat.

Qui diu que ja està tot inventat?

Costa d'imaginar un alt directiu d'una multinacional que aterra amb el seu equip de treball a Catalunya per anar al petit poble de l'Esquirol. I encara més si és per enfangar-se i rebolcar-se amb les proves d’Humor Amarillo amb les quals aquesta empresa ha revolucionat el mercat dels esports d'aventura. O bé estar a platea d'un gran teatre a Moscou i veure aparèixer volant la soprano de l’òpera per damunt del públic.

Podries creure que persones amb minusvàlua siguin les protagonistes d'un espectacle d'acrobàcia aèria en un esdeveniment internacional? Recordo quan vaig veure per primera vegada una pista de gel al nostre pais. Qui està al darrera de tot això?

 

Al darrera d’aquestes iniciatives, i de moltes altres, hi ha Anigami Experiències, una empresa líder en projectes innovadors i dinamitzadors que ha traspassat fronteres amb una filosofia molt clara: proporcionar solucions innovadores i creatives per a una millor qualitat humana.

La seva especialització en àmbits tan diferents com els del turisme, l’oci, l’educació o la producció i coordinació de grans espectacles els ha portat a treballar per tot el món.

 

En l'àmbit local, Anigami és present a gran part d'esdeveniments a Catalunya, festes majors, fires i mercats on els seus 25 anys d'experiència han definit una trajectòria de confiança i professionalitat. Actualment treballen desenvolupant noves tendències de fires participatives, amb dinàmiques que converteixen el visitant en participant. De la mateixa manera, destaquen els seus programes d'oci alternatiu comarcals que uneixen joves de diversos pobles en projectes de responsabilitat social, com per exemple el  Raid dels Ausetans  a Osona.

En el nou Parc d'Aventura que l'empresa gestiona al Collsacabra, Anigami ofereix un innovador forfet familiar en què els monitors guien els pares i familiars perquè participin i es converteixin en instructors dels fills ,no només en observadors de les activitats, cosa que reforça els valors familiars i de grup.

 

A nivell nacional i internacional, Anigami ha estat precursor de nombrosos projectes estatals i ha participat en esdeveniments de gran format a més de 40 països, com ara la inauguració dels Youth Olimpic Games a Nanjing (Xina), elMemorial Americana Latina a Sao Paolo (Brasil) o com a equip tècnic de la Fura dels Baus.

 

Fruit del seu treball, l'any 2007 l'empresa va ser distingida pel govern de Catalunya pel seu caràcter innovador i respectuós amb el medi ambient. Avui, segueix liderant projectes europeus en noves tecnologies aplicades al rigging o a l'ecoturisme, i amb programes de sostenibilitat i d'inclusió social. Anigami al revés vol dir imagina, fet que ja ens dona una idea del missatge que l'empresa llança. No us penseu pas que ja està tot inventat...

 Red Humana a Mèxic
Google Maps