13 de Abril de 2010

2ª Calçotada Popular del Collsacabra


 

 

El pròxim diumenge dia 21 de març, Les Comes Anigami obra les portes a la nova temporada amb la segona edició de la Calçotada Popular. Després d’un 2009 ple d’activitats, aquest 2010 l’equip Anigami torna amb més ganes que mai d’obrir l’espai a l’aventura, els espectacles i la natura; per aquest motiu, el primer dia de primavera es converteix en el moment ideal per oferir la II Calçotada Popular.

Els assistents estan convidats des de bon matí, que podran disfrutar del parc infantil, els més menuts, el pont de mico i la tirolina, els més atrevits. 
Quan tothom tingui gana es servirà el menú:
•    Calçots amb el seu romesco
•    Pa amb tomàquet i botifarra
•    Vi, aigua, gasosa
•    Postres i cafè
Durant l’estona de la digestió es farà la Gran Quina-sobretaula  els diners de la qual, com en la Festa de la Tardor, es destinaran a l’associació Yanapi (www.yanapi.org). Aquesta entitat dedica la seva activitat a oferir un procés pedagògic integral a nenes i adolescents en clara situació de risc social i familiar, a través del centre de dia “Casa Yanapasiñani" (“ens ajudem” en Aymarà), inicialment situat al barri de La Ceja de la ciutat de El Alto (Bolívia).
Durant tot el dia, la música ambientarà la festa i la pista de ball estarà oberta als més esbojarrats. A la tarda, els més valents podran posar a prova la seva força sobre el toro mecànic.
La canalla fins a 10 anys tenen la festa gratuïta, els majors de 10 anys, 22 euros.

Preu: 22 € per persona*cartell c2
Google Maps