Esquerra
Dreta
sortida des de Vic

Vol en globus per Osona

sobrevola el cel d'Osona com un ocell

sortida des de llocs emblemàtics, Masia de l'Avenc de Tavertet
l'inflat és un moment molt especial on participa tothom...

Ja ho has sentit mil vegades, cal que escriguis un llibre, que plantis un arbre, que t’enamoris, i també que volis en globus almenys un cop a la vida...

A vista d’ocell, és la millor manera de descobrir lamàgia del paisatge, perquè passes a formar-ne part. Al cel d’Osona, descobriràs un paisatge voltat de muntanyes i poblets que farà que desitgis tenir ales sempre més.

Ben d’hora al matí per aprofitar l’aire fresc, inflarem el globus aerostàtic entre tots, que ens enlairarà poc a poc cap a una de les sensacions més dolces que existeixen. A l’aterrar ens esperaran els  vehicles de rescat, i farem un esmorzar-dinar de pagès, on et posaràs les botes de productes autòctons i embotits de la terra.

  • Vol en globus per Osona 175 €

clica sobre la opció que més t'agradi, comanda sense compromís

Grups mínims de 2 persones

Per a reservar aquesta activitat o bé demanar-ne més informació detalls, us atendrem qualsevol dia de l'any al 93 744 72 95 begin_of_the_skype_highlighting              93 744 72 95      end_of_the_skype_highlighting o bé podeu enviar un correu a info@anigami.cat i us respondrem tant aviat com sigui possible.

També podeu seleccionar la opció que més us interessi i validar la vostra comanda amb la icona corresponent a la part superior de la pàgina. Aquest procés no implica cap compromís ni pagament.at dels globus

espectacles nocturns
Google Maps