Esquerra
Dreta
1

Via ferrada de Les Baumes Corcades

Descobreix l'alçada amb seguretat total

2
3

Les vies ferrades ofereixen una forma de descoberta de les sensacions més pures de l'escalada en paret excloent alguns dels riscos i sobretot la dificultat que ofereix l'escalada esportiva en roca. Un equipament de seguretat bàsic incloent talabard amb equip de dissipació de seguretat en cas de caigudes i casc seran el nostre company de viatge en una ascensió de dificultat baixa que ofereix unes grans vistes sobre la regió i una sensació molt aèria.

Un recorregut d'entre 2 i 3 hores de durada ens permet gaudir d'una activitat d'aventura segura i de gran resultat.

L'itinerari ofereix diverses opcions de recorregut segons el temps i el nivell tècnic que es desitgi, així com ofereix nombroses possibilitats d'abandonar la ruta en cas de necessitat. El descens es realitza a peu en uns 30 minuts addicionals.

 

  • Via ferrada amb guia mig dia 45 €
  • Transport 4x4 Osona - 15€
  • Via ferrada + esmorzar en ruta 54 €
  • Via ferrada + de 10 persones 40 €

Consulta altres possibilitats per adaptar l'activitat a la teva mida

No cal un nivell tècnic determinat per realitzar l'activitat, però sí que cal sentir-se atret per les grans alçades i l'adrenalina que ofereix l'aventura a la paret. 

Cal dur roba esportiva i calçat de muntanya i també una jaqueta impermeable per si les coses es giren i cauen gotes o bufa vent. També és del tot recomanable portar aigua i quatre ganyips.

L'activitat es realitza per a grups d'un mínim de 6 persones o bé una facturació similar.

Si necessiteu més informació, no dubteu a contactar-nos al 9374472954
5

Google Maps