Esquerra

El Collsacabra en helicòpter

Descobreix el Collsacabra com mail l'has vist

Helicòpter de passatgers
Cingles de Tavertet a vista d'ocell

Sortim de Les Comes i immediatament sobrevolem l’Esquirol, de sobte ens endinsem en la Gorga i per dins desemboquem a Sau, just sobre el salt del Cabrit.

Apareix el monestir de Casserres enlairat damunt del seu meandre i prenent el Ter ens endinsem al pantà per reprendre el sot de Balà en profunditat. Els cingles ens envolten, el fibló del Morro de l’Abella, fins que de sobte, apareix Tavertet, als peus el pla del Castell...

Sau ja sembla un bassal quant seguim els cingles enllà enfilant cap a l’Agullola i sobrepassant el casalot de l’Avenc. Sant Joan de Fàbregues als peus, i la punta de l’Agullola a l’abast, Salt de Sallent. Remuntem la riera de Rupit i d’un salt sobrevolem Falgars i en minuts som damunt mateix del Santuari de Cabrera, al bell cim.

  • Vol en helicòpter pel Collsacabra 125 €

Seleccioneu la opció desitjada per generar una comanda sense compromís

Grup mínim de 25 persones per a concertar el vol

Consulta opcions de vols per a 2 persones 

Per a reservar aquesta activitat o bé demanar-ne més informació detalls, us atendrem qualsevol dia de l'any al 93 744 72 95 o bé podeu enviar un correu a info@anigami.cat i us respondrem tant aviat com sigui possible.

També podeu seleccionar la opció que més us interessi i validar la vostra comanda amb la icona corresponent a la part superior de la pàgina. Aquest procés no implica cap compromís ni pagament.pantà de sau

Google Maps